Назва дисципліни |
Семестр |
Кількість кредитів |
Форма контролю |
Всього годин |
Ауд. |
Лекц. |
Практ. |
Лаб. |
Самост. |
Робоча програма, силабус |
Кафедра, яка подала дисципліну, викладач(і) |
PR-технології та брендинг в сфері обслуговування
|
7
|
4
|
3
|
120
|
42
|
14
|
28
|
|
78
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Аналіз та діагностика підприємств готельно-ресторанної галузі
|
5
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Бізнес-етика
|
4
|
3 |
3 |
90 |
28 |
14 |
14 |
|
62 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Бізнес-планування
|
7
|
4
|
3
|
120
|
42
|
14
|
28
|
|
78
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Бухгалтерський облік і аудит
|
5
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Дизайн об’єктів в готельно-ресторанній справі
|
6
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Електронна комерція
|
5
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Електронний бізнес |
5 |
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Етнічні кухні
|
3
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Зовнішньоекономічна діяльність в ГРС |
7
|
5
|
3
|
150
|
56
|
14
|
42
|
|
94
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Індустрія розваг та дозвілля
|
3
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Інтернет-маркетинг
|
8
|
4
|
3
|
120
|
42
|
14
|
28
|
|
78
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Інформаційно- комунікаційні технології в готельно- ресторанній справі
|
6
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Крафтові технології
|
3
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Курортна справа
|
2
|
5 |
3 |
150 |
56 |
14 |
42 |
|
94 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Маркетинг взаємовідносин
|
6
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Навчально- тренувальний похід
|
2
|
5 |
3 |
150 |
|
4 |
60 |
|
86 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Нейромаркетинг
|
7
|
4
|
3
|
120
|
42
|
14
|
28
|
|
78
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Організація обслуговування споживачів з обмеженими можливостями
|
6
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Організація підприємницької діяльності
|
8
|
4
|
3
|
120
|
42
|
14
|
28
|
|
78
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Основи оздоровчого харчування
|
4
|
3 |
3 |
90 |
28 |
14 |
14 |
|
62 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Основи статистичної діагностики
|
3
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Основи страхування
|
3
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Планування заходів та кейтеринг
|
4
|
3 |
3 |
90 |
28 |
14 |
14 |
|
62 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Поведінка споживачів
|
6
|
3 |
3 |
90 |
28 |
14 |
14 |
|
62 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Правове регулювання туристичної діяльності
|
6
|
3 |
3 |
90 |
28 |
14 |
14 |
|
62 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Реклама в галузі гостинності
|
7
|
4
|
3
|
120
|
42
|
14
|
28
|
|
78
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Ризик-менеджмент
|
8
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Системи бронювання та резервування
|
5
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Тайм-менеджмент
|
6
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Технології start up в галузі гостинності
|
7
|
5
|
3
|
150
|
56
|
14
|
42
|
|
94
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Технології продаж в галузі гостинності
|
7
|
4
|
3
|
120
|
42
|
14
|
28
|
|
78
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Туристичне країнознавство
|
3
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Туристичні ресурси України
|
2
|
5 |
3 |
150 |
56 |
14 |
42 |
|
94 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Управління взаємовідносинами з клієнтами
|
7
|
5
|
3
|
150
|
56
|
14
|
42
|
|
94
|
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Управління персоналом в готельно-ресторанній справі
|
7
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |
Ціноутворення в готельно-ресторанній справі
|
5
|
4 |
3 |
120 |
42 |
14 |
28 |
|
78 |
Посилання |
Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу |